HEERENVEEN - Op zaterdag 7 maart om 20:15 uur is de voorstelling ‘ZIN’ van Jack Wouterse en Arjan Ederveen te zien in het Posthuis Theater.

Met het absurdistische en komische toneelstuk ‘ZIN’ schotelen rasartiesten Arjan Ederveen en Jack Wouterse het publiek een comedy voor over afscheid, vriendschap en de tijd die verstrijkt. Het duo presenteert een bonte stoet aan personages. Zo zien we twee tv-koks op leeftijd, die worstelen met de werkdruk van de dagelijkse middagshow en niet meer de vrienden voor het leven blijken te zijn die ze ooit waren. Dus moeten ze zin maken om de zin in te zien van dit wegwerp-tv-land. Ze delen hun zorgen over naderend medisch onheil, want niemand levert toch vrijwillig zijn drol in bij de dokter?

Daarnaast is er het verhaal van de mateloos populaire keukenromanschrijfster, wier nieuwste boek wordt verfilmd. Maar wie heeft het eigenlijk geschreven? Ze heeft haar min meegenomen, maar wat is dat eigenlijk, een min? En gaat de schrijfster het einde van de voorstelling halen?

Ondertussen leven de heren zich uit in hun komische en tragische talenten. Gewoon omdat ze daar ‘ZIN’ in hebben.