HEERENVEEN - Op donderdag 12 december om 20:15 uur brengt Thijs Lindhout de ‘100% Inspiratie Show’ in het Posthuis Theater in Heereenveen en op vrijdag 13 december om 20:15 kunt u bij cabaretier Alex Ploeg terecht, die zijn voorstelling ‘ultimatum’ speelt. Twee avonden theater van topniveau in de periode tussen Sinterklaas en Kerst.


Thijs Lindhout
Iedereen is in het leven op zoek naar geluk en succes. Over dit onderwerp zijn al veel boeken geschreven en worden veel seminars gegevens. Maar ze zijn altijd zo serieus! ‘Zou dit leuker kunnen?’, vroeg Thijs Lindhout zich af. Absoluut! De ‘100% Inspiratie Show’ is het antwoord. Thijs Lindhout neemt je mee langs zijn intense zoektocht naar geluk en succes. Hij stelt zichzelf kwetsbaar op, vertelt hilarische anekdotes en neemt je mee in vier thema’s die ook bepalend zijn in jouw eigen zoektocht naar geluk en succes.

Ter voorbereiding op deze show interviewde hij de afgelopen jaren meer dan honderd geluk-experts en BN’ers. Hij was onder de indruk van de resultaten en deelt die nu met het publiek. En met groot succes! In 2018 waren alle shows uitverkocht. Dit theaterseizoen is je laatste kans om deze show nog te zien.
Nog even dit: in deze voorstelling geen zweverig gedoe en geen tsjakkaa geroep. Het wordt een hilarische avond uit, waarin je ontdekt hoe je nog gelukkiger kunt worden.

Alex Ploeg
Soms moet je jezelf een ultimatum geven. Sterk zijn. Volwassen worden. Ergens voor staan. Alex Ploeg weigert dit al jaren, want kom op, hoe doe je dat als je een vat vol tegenstrijdigheden bent. Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het helemaal niet weet. Die rake vragen stelt over onderwerpen die er niet toe doen. Die razendsnel is, maar stagneert. Een succesvolle mislukking. Een coming of age story, après la lettre, met rake grappen in sneltreinvaart, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes.


Tot ziens op 12 en/of 13 december!

POSTHUIS THEATER HEERENVEEN