HEERENVEEN - Donderdag 11 april om 20.15 uur staat Marjolijn van Heemstra in het Posthuis Theater Heerenveen met de toneelvoorstelling 'Stadsastronaut'.

Over de voorstelling
Als we onze planeet willen redden moeten we gaan leven als astronauten, zei astronaut Wubbo Ockels op zijn sterfbed. Zijn overtuiging wordt wereldwijd door vakgenoten gedeeld. Uitzoomen, de ruimte ervaren en onze kwetsbaarheid onder ogen zien kan ons het toekomstperspectief geven dat we nu zo ontberen. Mooi gezegd. Maar hoe dan?

Marjolijn van Heemstra ontwikkelde met een team van specialisten een astronautenopleiding voor aardbewoners die ze liet testen door haar buren in een oude Amsterdamse volkswijk.

Want hoe vind je ruimte voor het heelal in je leven als de plantsoenendienst voortdurend je voortuin overhoop schoffelt? Hoe ervaar je kosmische verbondenheid als je de moskee op de hoek als een grote bedreiging ziet?

In de theatervoorstelling ‘Stadsastronaut’ komen de buren verslag doen van hun opleidingstraject. Poëzie en praktijk, ideaal en werkelijkheid komen bij elkaar in een handleiding voor de toekomst.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling 'Stadsastronaut' zijn 24/7 per dag te bestellen via de website van het Posthuis Theater.
Wij zien u graag op donderdag 11 april!
POSTHUIS THEATER HEERENVEEN
Daar ga je uit en ben je thuis!