HEERENVEEN - De vriendinnen uit Opvliegers zijn terug. Na avonturen op het zonnige Bali, in het besneeuwde Oostenrijk en in het hippe New York, kiezen de vriendinnen van de theatercomedyserie deze keer het ruime sop. Tijd voor een cruise!

Op zondag 17 maart 2019 om 15.00 uur staat Opvliegers 4 in het Posthuis Theater Heerenveen met de voorstelling ‘Trossen los!’.

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Maar de datingmarkt van vandaag de dag: kan ze daar wel wat mee? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En Loes is door haar zus, een bekende zangeres, gestrikt om een goed betaalde schnabbel op het cruiseschip over te nemen. Maar na jaren van twee pakjes sigaretten per dag is haar zangstem ook niet meer wat die geweest is...

En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Kortom: ´Opvliegers 4´ is een échte vriendinnencomedy over de fase waar vrouwen het meestal liever niet over willen hebben, maar waar toch onbedaarlijk om gelachen kan worden! Laat u onderdompelen in een wereld van zwembandjes, reddingsboten en knappe kapiteins en beleef de nieuwe avonturen van Loes (Rian Gerritsen), Moniek (Sandra Mattie), Joke (Anouk van Nes) en Shirley (Joanne Telesford) op hun zonnige cruise in ‘Opvliegers 4: Trossen Los!’. Actrice Rian Gerritsen is bij het televisiepubliek vooral bekend geworden door haar opvallende rollen in ‘De luizenmoeder’ en ‘Dokter Deen.’

EXTRA'S

Het Posthuis Theater heeft bij deze voorstelling als extra een High tea arrangement en een high wine arrangement voor de bezoekers samengesteld. Er is de keuze om voorafgaand aan de voorstelling een high tea te reserveren en na afloop van de voorstelling een high wine te reserveren – beide mag natuurlijk ook.

U bent deze middag vanaf 13:00 uur welkom voor de high tea, waar u kunt genieten van lekkere hapjes en onbeperkt thee. Hierna zal iedereen naar de theaterzaal worden begeleid waarna de voorstelling begint. Na afloop bent uw welkom voor de high wine, waar u kunt genieten van verschillende hapjes en twee glazen wijn naar keuze.

Let op: voor beide arrangementen moeten van tevoren apart worden gereserveerd enm betaald! Dit kan via de website van het Posthuis Theater of door te bellen naar de kassa. Voor vragen over het arrangement kunt u mailen naar: horeca@posthuistheater.nl of bellen naar 0513-619492. Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 te bestellen via de website van het Posthuis Theater