HEERENVEEN - Vrijdagavond 26 april om 20:15 uur staat YAMATO in het Posthuis Theater Heerenveen met een spetterende muzikale show.

Over de voorstelling
Je moet ze niet als buren hebben, maar in het theater is YAMATO een fantastische ervaring. Het drum- en percussiegezelschap werd in 1993 opgericht en is genoemd naar de regio Yamato, dat wordt gezien als de bakermat van de Japanse cultuur. Wereldwijd lieten zo’n vijf miljoen mensen zich al meeslepen door de opwindende ritmes van deze uiterst gedisciplineerde mannen en vrouwen.

Het bespelen van bijvoorbeeld de meer dan vijfhonderd kilo wegende Taiko-drum vereist de spierkracht en het uithoudingsvermogen van een topatleet. Dus trainen de leden van YAMATO het hele jaar door, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Dan heb je wilskracht en – nog belangrijker – passie nodig. Passie is de nooit haperende motor die ervoor zorgt dat de Japanners door kunnen blijven gaan. En die passie gaan ze met je delen in deze zinderende drumshow met spektakelwaarde en energielevel op Tokyo Skytree-peil.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling van YAMATO zijn 24/7 per dag te bestellen via de website van het Posthuis Theater.