HEERENVEEN - Iedereen vanaf 3 jaar is welkom bij Voor de Draad Ermee in het Posthuis Theater in Heerenveen. Zondagmiddag 22 oktober zie je tijdens de eerste Nationale KinderTheaterWeek dansers Pilvi en Gianmarco van dansgezelschap de Stilte in een voorstelling over hoe we met elkaar verbonden zijn.


Het leven begint als kind verbonden aan je moeder en eindigt uiteindelijk draadloos. Op een speelse manier zie je in deze voorstelling de zichtbare en onzichtbare draden, die ons in evenwicht houden. Hoe lopen de lijnen in een wereld waarin we soms afstand nemen, maar net zo vaak op elkaars tenen gaan staan?

Twee dansers, twee stoelen, een tafel en een bed vormen de huiselijke wereld in Voor de Draad Ermee met speelse en beeldende muziek van Stefan Busch. De meubels zwieren in de voorstelling door de ruimte als acrobaten in een circus. Maar het is niet enkel acrobatiek wat je gaat zien. De dansers nemen je mee op een soms grappige en dan weer ontroerende reis.

De voorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

Nationale KinderTheaterWeek

Ruim zestig theaters in Nederland openen hun deuren van 18 t/m 25 oktober voor de eerste Nationale KinderTheaterWeek, een evenement waarin alles in het teken staat van kinderen. In het kader van deze week heeft het Posthuis Theater twee speciale activiteiten na de voorstelling in petto.

Vraag dansers Gianmarco en Pilvi het hemd van het lijf tijdens een meet & greet en dans daarna mee op het podium. Speciaal voor kinderen van 4 tot 7 jaar organiseert de Stilte een gratis dansworkshop in de theaterzaal. Kijk voor meer informatie op https://www.posthuistheater.nl/agenda/2255/voor-de-draad-ermee-3/theatergroep-de-stilte