HEERENVEEN - Het weekend van vrijdag 14 tot en met zondag 16 december 2018 is het weer tijd voor de jaarlijkse kerstmarkt in Heerenveen! Naast de traditionele kersthuisjes, kraampjes, glühwein, de kerststal en de vele optredens zal er dit jaar ook een ijsbaan zijn met de naam Kleintje Thialf. het driedaagse kerstfeest zal plaatsvinden op het Ernst van Harenplein, wat aangrenzend is aan het Museum Heerenveen (Heerenveense school).

Seniorenmiddag en Kerstwandeltocht door Heerenveen
Op vrijdagmiddag zullen de kerstactiviteiten van start gaan en is er een speciaal programma voor senioren. Tijdens de eerste avond van Kerst in Heerenveen is er een speciale kerstwandeltocht voor het goede doel en het gehele weekend is Museum Heerenveen vrij toegankelijk. Verder zijn er kerstkramen in de winkelstraten en rijdt er een kersttrein door het centrum van het Friese Haagje.

Op het Ernst van Harenplein is er kerstpodium met een gemêleerd programma, de ijsbaan, zijn er foodtrucks, kersthuisjes en worden jong en oud vermaakt door de vele festiviteiten. Een nieuwe locatie dus, maar wat altijd zo blijft is dat kerst in Heerenveen door Heerenveen en voor Heerenveen is.

Tijden kerstmarkt
Vrijdag 14 december: 15.00-21.00 uur;
Zaterdag 15 december: 12.00-21.00 uur;
Zondag 16 december; 13.00-20.00 uur.