HEERENVEEN - Donderdagavond 21 maart om 20.15 uur staat Richard Groenendijk in het Posthuis Theater Heerenveen met de voorstelling 'Om alles'.

“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, scheef het AD naar aanleiding van de première van 'Om Alles!'. “Groenendijk heeft het vermogen een zaal te laten bulderen van het lachen”, voegde de Volkskrant eraan toe. En de Telegraaf vond 'Om Alles!' “Alsof je in een warm bad stapt”.

Er bestaat geen twijfel over; 'Om alles!' is het meest succesvolle cabaretprogramma uit het oeuvre van Richard Groenendijk. Lovende recensies en uitverkochte theaters met laaiend enthousiast publiek. Daarom kon een reprise niet uitblijven en tourt hij dit seizoen wederom met deze hit door de vaderlandse theaters. En doet hij ditmaal ook H eerenveen aan!

In “Om Alles!” zien we Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. De voorstelling is een bijna twee uur durende aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef: "Een antiheld met allure!” Dit seizoen is het uw allerlaatste kans, want de show stopt hierna echt. Zorg er dus voor, dat u deze man niet mist. Om Richard Groenendijk. Om z’n verhaal. Om alles!

Kaarten voor de voorstelling 'Om alles' zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.