HEERENVEEN - Op zaterdag 7 december om 20:15 uur is de try-out te zien van de voorstelling ‘Het Huwelijk’, gebracht door acteur Huub Stapel.


Eerder speelde Huub Stapel onder meer de zeer succesvolle solo-voostelling ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ in Heerenveen, een theaterhit waarvoor in heel Nederland de kaartjes nauwelijks waren aan te slepen. Zijn nieuwe onemanshow ‘Het Huwelijk’ is geschreven door Haye van der Heyden, bekend van tv-series als Kinderen geen bezwaar en Baantjer.

‘Het Huwelijk’ wordt een voorstelling, die geschikt is voor iedereen die getrouwd is of juist nooit van plan is om dit te gaan doen; voor iedereen die gescheiden is of altijd ongehuwd is gebleven. Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt Huub Stapel virtuoos rond dit volgens velen heilige, volgens anderen achterhaalde instituut. Hij confronteert het publiek met de gemakken en de ongemakken, met de verleidingen en de geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en – in zijn geval – de breuk. En uiteraard is er de hoop op nieuw geluk…

Kaarten voor de voorstelling zijn 24/7 online te bestellen via de website van het Posthuis Theater.