HEERENVEEN - Cola bij het ontbijt, te dure huizen zoeken op Funda, kattenfilmpjes, de Spice Girls; We hebben allemaal zo onze Guilty Pleasures die het leven stiekem een stuk vrolijker maken. En wat is er leuker dan een theatershow waarbij je ongegeneerd mag meezingen met liedjes van de Backstreet Boys, George Baker of operanummers als ‘Nessun Dorma’.

Samen met doldwaze acts, van rolschaatsen tot hoelahoepen, maakt het deze avond tot hét ultieme vriendinnenuitje dat eindigt met het Grote Foute Feest op het podium.

De Powervrouwen gaan - in een sprankelender, brutaler en stoerder jasje - op zoek naar datgene waar ze zich het meest voor schamen, maar wat ze stiekem het allerlekkerst vinden.

'Guilty Pleasures' is een voorstelling van veelbelovende schrijvers als Roos Schlikker (LINDA., Het Parool) en Erris van Ginkel (Dansen met de Vijand, Op een mooie Pinksterdag) én met een gloednieuwe cast. o.a. operatalent Aylin Sezer en DJ Ruben Anthony met de ultrablauwe ogen.

Tekst: Roos Schlikker en Erris van Ginkel | Regie: Bruun Kuijt | Spel: Peggy Vrijens, Kim Pieters, Ruben Anthony, Aylin Sezer en Milena Haverkamp |

Waar: Posthuis Theater
Wanneer: Zaterdag 5 januari om 20.15 uur

Kijk hier voor meer info en ticketverkoop