HEERENVEEN - Donderdagavond 2 mei om 20:15 uur staat de zevenkoppige band Touch of Toto in het Posthuis Theater Heerenveen met muziek van diverse artiesten.

Over de voorstelling
Als u de namen Michael Jackson, Madonna, Toto, Eric Clapton, Michael Bolton, Cher, Boz Scaggs, Steely Dan, Michael McDonald of George Benson leest, waar denkt u dan aan?

Hoogstwaarschijnlijk aan de grootste hits uit de jaren 70 en 80!
Maar weet u wie er meegespeeld of meegeschreven hebben aan succesvolle hits van bijvoorbeeld Lionel Richie en Elton John? Wie er mede achter het grote succes van het album Thriller van Michael Jackson zaten? U zult vast verbaasd zijn als u leest dat 4 muzikanten uit Los Angeles grotendeels verantwoordelijk waren voor deze successen. Ze zijn te horen op meer dan 5000 (!) albums en zijn samen goed voor meer dan een half miljard verkochte albums!

In de voorstelling L.A. Studio Heroes neemt een 7-koppige band u mee naar de opnamestudio en vertelt hoe deze wereldhits zijn ontstaan en door wie ze zijn gemaakt. Ondersteund door sfeerbeelden waant u zich terug in de jaren 70 en 80.

Voor de muziekliefhebber is deze show een must see. Een show die u vanaf het eerste nummer meeneemt op een intrigerende muzikale reis vol verbazingen!

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling van Touch of Toto zijn 24/7 per dag te bestellen via de website van het Posthuis Theater.