HEERENVEEN - Op donderdag 13 februari om 20:15 uur is de voorstelling ‘Vaders en zonen’ van Mulder & Sons te zien in het Posthuis Theater in Heerenveen.

De tweede muziektheatervoorstelling van Mulder & Sons vertelt verhalen van vaders en zonen. Deze bijzondere voorstelling van een vader met zijn twee zonen op het podium is persoonlijk en toch universeel. Het programma stemt tot melancholie en is tevens een feest der herkenning. De zelfgeschreven muziek overstijgt diverse genres en laat zich het beste omschrijven als folkpop, chanson en Balkan. De zonen nemen met verve hun posities in en zijn inmiddels aan hun virtuoze vader gewaagd.

De Nederlandstalige teksten zijn naar eigen anekdotes, maar Mulder vond ook inspiratie in het werk van dichters als Menno Wigman en Theodore Roethke. De muziek uit deze voorstelling is onlangs verschenen op vinyl en cd, onder de titel 'Heritage'.

Jaap Mulder is bekend als klarinettist van klezmerband Di Gojim. Beide zonen zijn student en muzikant. Ruben (1994) is toetsenist en David (1992) slagwerker.

Voor meer info ga naar: Posthuis Theater's website.