HEERENVEEN - UNIS Flyers speelt komend weekend wederom twee wedstrijden. Vrijdagavond gaat het team van coach Mike Nason op bezoek bij Lippe Hockey Hamm voor de Inter Region Cup. Op zondagmiddag (17.00 uur) is UNIS Flyers gastheer voor Mechelen Golden Sharks. UNIS Flyers is nog het enige team in de BeNe-League met de ongeslagen status.

Vrijdag staat UNIS Flyers een busreis van vier uur te wachten om bij Lippe Hamm te raken. Mike Nason kent deze nieuwe tegenstander een beetje. ,,Het is geen slecht team,” vertelt Nason die videobeelden heeft bekeken. ,,Ze boeken heel redelijke resultaten in hun competitie. We moeten klaar zijn voor deze wedstrijd en uitgaan van onze eigen kracht. Daar moet ook de focus op liggen,” aldus Nason.

Zaterdag heeft Nason z’n team een rustdag. Zondagmiddag om 17.00 uur is de faceoff van de wedstrijd tegen Mechelen Golden Sharks in Thialf. ,,Mechelen speelt zaterdagavond nog tegen Geleen. Dus misschien zijn zij daardoor nog iets vermoeid. We moeten goed starten en direct de druk opvoeren. Ik weet dat Mechelen wel een beter team heeft dan vorig seizoen. Ze zijn misschien geen favoriet dit seizoen, maar ze kunnen het hun tegenstander wel moeilijk maken. We mogen er niet te licht over denken,” vertelt Nason.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl