HEERENVEEN - Na drie jaar van uitstel organiseert stichting Feanrun in samenwerking met AV Heerenveen, gemeente Heerenveen en Regio Heerenveen 'n Gouden Plak voor de zesde keer de Feanrun. De Feanrun wordt georganiseerd op zondag 17 september 2023. Dit jaar mag de Rabobank zich wederom de trotse hoofdsponsor van dit sportieve evenement noemen en gaat de opbrengst van het evenement naar een goed doel.

De Feanrun is ieder jaar weer een sfeervolle en gezellige hardloopwedstrijd over vier Engelse mijlen (ongeveer 6,4 kilometer) door Heerenveen waarbij traditiegetrouw de finish in het centrum van Heerenveen zal zijn.

Zoals ieder jaar gaat de opbrengst van het evenement naar een goed doel. Dit jaar is de opbrengst van de Feanrun voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur Friesland. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld kunnen deelnemen aan activiteiten op het gebied van sport en cultuur.

Binnenkort is het mogelijk om je in te schrijven voor zowel de individuele- als bedrijvenrun. Blijf op de hoogte en volg @feanrun op Instagram en Facebook of schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.ngoudenplak.nl/feanrun.