ROTTERDAM - Feyenoord heeft ook in het tweede duel van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen gelijk gespeeld. Op Sportcomplex Varkenoord wist de ploeg van trainer Danny Mulder tegen SC Heerenveen in de blessuretijd een punt te redden.

Feyenoord speelde verleden week bij het debuut in de Eredivisie gelijk bij ADO Den Haag. Sc Heerenveen kwam voor het eerst deze competitie in actie en kwam in de eerste helft op voorsprong door de van VV Alkmaar overgekomen Chimera Ripa.

Kort na de rust wist Romeé van de Lavoir voor de gelijkmaker te zorgen, maar een kleine twintig minuten voor tijd maakte Ripa haar tweede van de avond. Uiteindelijk wist opnieuw Van de Lavoir een punt veilig te stellen voor de Rotterdammers toen zij in blessuretijd de 2-2 liet aantekenen.