HEERENVEEN - Komend weekend begint voor UNIS Flyers het toetje van het seizoen: de playoffs voor het kampioenschap in de BeNe-League. In de kwartfinale ontmoet UNIS Flyers daarin Chiefs Leuven. In een best-of-three serie wordt bepaald wie zich plaatst voor de halve finale.

UNIS Flyers verloor afgelopen weekend de finale om het Nederlands kampioenschap. Dat was een bittere pil, vond coach Mike Nason. ,,Het nam wat tijd om dat te accepteren," geeft de coach aan. ,,We speelden niet geweldig, maar gaven Den Haag ook niet veel kansen. Een paar fouten van onze kant werden direct afgestraft," blikt hij nog even terug.

Het vizier gaat snel op Chiefs Leuven. Zaterdagavond speelt UNIS Flyers in Thialf de eerste wedstrijd (20.00 uur). Zondagavond is wedstrijd twee in Leuven (18.15 uur). ,,De eerste wedstrijd in zo'n best-of-three serie is belangrijk. We hebben ze in de competitie vier keer verslagen, maar dat zegt nu niets meer. Onze mindset moet goed zijn. Na afgelopen weekend moet de knop weer om. Dat is van groot belang," adlus de coach.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl