HEERENVEEN - Na de twee goede overwinningen van afgelopen weekend, mag UNIS Flyers komend weekend opnieuw flink aan de bak. Het team van hoofdcoach Mike Nason gaat vrijdagavond op bezoek bij Hijs Hokij Den Haag. Zondagmiddag (17.00 uur) ontvangt UNIS Flyers in het eigen Thialf het Duitse Neusser E.V. in de Inter Region Cup (IRC).

Hoofdcoach Mike Nason is benieuwd hoe UNIS Flyers tegen de Duitse tegenstander acteert. Hij kent de Duitse ploeg niet. ,,Ik heb nog niet veel van ze gezien," vertelt Nason over Neusser E.V.. ,,Ik weet dus niet goed wat ik van ze moet verwachten. Ik kan ze namelijk ook niet beoordelen op hun resultaten tegen voor ons bekende teams als Devils Nijmegen of Eaters Limburg. Dus we moeten de focus op onszelf leggen en zorgen dat wij het ijshockey spelen wat we graag willen. Mocht tijdens de wedstrijd toch blijken dat we aanpassingen moeten doorvoeren, dan doen we dat."

Vrijdagavond reist UNIS Flyers af naar Den Haag. Een lastig duel op voorhand. In de voorbereiding verloor UNIS Flyers nog met 6-1. ,,We hebben iets recht te zetten," begint Nason strijdvaardig. ,,Maar we moeten ons ook wapenen tegen hun strijdwijze. Ze hebben daar altijd de Haagse vechtmentaliteit. Dat is ons bekend. Wij moeten echt goed zijn, en onze offensieve snelheid gebruiken om daar de winst te pakken," besluit de coach.

Tickets zijn in de voorverkoop met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijd middag/avond:
14:30 uur - Kassa's geopend
17:00 uur - Aanvang wedstrijd
De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

Tarieven:
Familiebundel = 2 volwassen tickets + 2 jeugd tickets t/m 17 jaar – prijs aan de kassa € 27,50 in de voorverkoop € 25,00
Entree volwassenen – prijs aan de kassa € 12,50 in de voorverkoop € 11,50
Entree jeugd t/m 17 jaar – prijs aan de kassa € 5,00 in de voorverkoop € 5,00
Entree voor scholieren en studenten op vertoon van de school/ studentenpas - prijs aan de kassa € 5,00

De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken.