HEERENVEEN - Het moment waar club, spelers en fans lang naar uit hebben gekeken. De fans mogen weer terug naar Thialf om UNIS Flyers aan te moedigen. En dat is nodig, want UNIS Flyers ontvangt zaterdag koploper Bulldogs Liège. Wedstrijd start om 19.00 uur.


Na de winterbreak is UNIS Flyers nog ongeslagen. Die status wil het team graag behouden. ,,Ons doel is om de teams boven ons in de ranking, onder druk te houden. Tot nu toe gaat dat goed, en daar krijgen we vertrouwen van. Onze laatste wedstrijd tegen Luik verloren we met 2-1. Dat was heel close. Tussen winnen en verliezen zit soms een dunne lijn. We moeten de mindset hebben dat we ze kunnen verslaan," vertelt coach Mike Nason.

Zondag gaat UNIS Flyers op bezoek bij HYC Herentals. Ook een lastige wedstrijd, vindt Nason. ,,In Herentals is het altijd lastig spelen. Ze spelen heel offensief en onvoorspelbaar. We moeten ze zo ver als mogelijk weghouden van de goal, zodat ze zo weinig mogelijk kansen creëren."

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl


Agenda wedstrijdavond:

  • 17.00 uur - Kassa's geopend

  • 19.00 uur - Aanvang wedstrijd

  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

  • De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven:

  • Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 6,50 p.p.

  • Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 6,50 en online € 5,50

  • Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50

Coronamaatregelen:

Bij toegang tot de wedstrijd zal u gevraagd worden een geldige QR code te tonen (3G of gevaccineerd, herstelbewijs, of een PCR-test niet ouder dan 24 uur). U dient een mondkapje te dragen als u zich in het stadion verplaatst en op uw zitplaats hoeft u geen mondkapje te dragen. "Wij wijzen u op uw eigen verantwoordelijkheid hoe om te gaan met de regels", aldus het bestuur van UNIS Flyers.