HEERENVEEN - Na de dubbele winst op Snackpoint Eaters Limburg afgelopen weekend, ontmoet UNIS Flyers komend weekend twee Belgische tegenstanders. Vrijdagavond komt Mechelen Golden Sharks naar Thialf (face-off: 20.30 uur). Zondagavond gaat UNIS Flyers op bezoek bij Chiefs Leuven (18.15 uur).


Coach Mike Nason is erg blij dat zijn team zich afgelopen weekend ten koste van Eaters Geleen plaatste voor de bekerfinale. ,,Dat is heel belangrijk. Het is een nieuw jaar. Nieuw seizoen. Het bereiken van een finale is een grote prestatie. Je kunt verwachtingen hebben, maar je moet het alsnog doen. Het bereiken van de finale is iets om trots op te zijn en een kans om een speciale wedstrijd in het Nederlandse ijshockey te spelen."

Komend weekend twee wedstrijden voor de BeNe-League. ,,Mechelen heeft koploper Bulldogs Luik afgelopen weekend verslagen. Dat zegt wel iets. Ze staan één plek onder ons in de ranking. De punten zijn daarom belangrijk voor ons. Dat geldt ook voor de wedstrijd tegen Leuven. Winst is het enige wat telt om vooruit te blijven kijken," besluit Nason.

Agenda wedstrijdavond

  • 20.15 uur – Start uitzending Flyers Live TV

  • 20.30 uur - Aanvang wedstrijd

  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

Coronamaatregelen


Er mag geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden vanwege overheidsmaatregelen, daarom bieden wij de businessclubleden en de seizoenkaarthouders de komende thuiswedstrijden een alternatief aan. Net zoals afgelopen zaterdag zal de wedstrijd weer rechtstreeks te volgen zijn op www.flyerslive.tv. De uitzending begint om 19.45 uur.