HEERENVEEN - Na vier weken zonder wedstrijden mag UNIS Flyers komend weekend eindelijk weer het ijs op voor een wedstrijd. Zaterdagavond staat direct een kraker op het programma. In Thialf neemt UNIS Flyers het op tegen Eaters Geleen. Het betreft de tweede wedstrijd in de halve finale voor de beker. Bij winst plaatst UNIS Flyers zich voor de bekerfinale.


De halve finale wordt gespeeld in een best-of-three serie. UNIS Flyers won de eerste wedstrijd in Geleen na penaltyshots. Zaterdag kan dus de beslissing vallen, als UNIS Flyers weet te winnen. Coach Mike Nason is tevreden met de trainingsperiode van afgelopen vier weken. ,,De jongens hebben met een hoge intensiteit getraind. Daarnaast was er meer ruimte voor persoonlijke ontwikkeling," blikt Nason terug.

Nason kijkt uit naar de ontmoeting met Eaters Geleen op zaterdagavond. ,,Wij zullen ons goed voorbereiden en verwachten dat Geleen op hun best zal zijn. We moeten er direct weer staan. De intensiteit moet hoog zijn. Het is een kans om ons te plaatsen voor de bekerfinale. Voor deze groep is dat een grote prestatie. We zullen ons goed focussen op deze wedstrijd, en dan komt daarna de BeNe-League weer," besluit Nason.

Agenda wedstrijdavond

  • 19.45 uur – Start uitzending Flyers Live TV

  • 20.00 uur - Aanvang wedstrijd

  • De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze

Coronamaatregelen

Er mag geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden vanwege overheidsmaatregelen, daarom bieden wij de businessclubleden en de seizoenkaarthouders de komende thuiswedstrijden een alternatief aan. Net zoals afgelopen zaterdag zal de wedstrijd weer rechtstreeks te volgen zijn op www.flyerslive.tv. De uitzending begint om 19.45 uur.