HEERENVEEN - De finale van de TOTO KNVB Beker seizoen 2022/'23 komt steeds dichterbij. Rondom de kwartfinales brengt de TOTO KNVB Beker Trophy Tour de originele KNVB Beker naar een stad waar een bekerduel wordt gespeeld. Op zaterdag 25 februari stopt de 'bekertruck' op het gemeenteplein in Heerenveen. Een unieke kans voor voetbalsupporters om als een ware bekerwinnaar met de 'Dennenappel' op de foto te gaan.


Op de plaatsen waar de TOTO KNVB Beker Trophy Tour langskomt, kunnen voetbalfans hun hart ophalen bij en in een speciale 'bekertruck'. De opvallende vrachtwagen brengt niet alleen de originele KNVB Beker mee, ook vinden er diverse activiteiten plaats, zoals een schiet & win-spel, waarmee je kans maakt op een traditionele TOTO KNVB Bekerbadjas. Unieke memorabilia van het oudste voetbaltoernooi van Nederland, zoals ballen, mooie fotografie en historische videobeelden, ontbreken natuurlijk niet in de truck.

Rugdekking

In elke speelstad organiseert de KNVB in samenwerking met TOTO ook zogenoemde 'Rugdekking-sessies' voor spelers van amateurclubs uit de regio. In deze sessies krijgen voetballers uitleg over de risico's van gokken en tips over het creëren van een veilige omgeving voor deelnemers aan sportweddenschappen.

De TOTO KNVB Beker Trophy Tour staat zaterdag 25 februari van 12.00 uur tot 17.00 uur op het Gemeenteplein in Heerenveen. Op woensdag 1 maart (20.00 uur) staat de kwartfinalewedstrijd sc Heerenveen - Feyenoord op het programma.