HEERENVEEN - UNIS Flyers speelt zaterdagavond zijn laatste wedstrijd in de reguliere bekercompetitie. Tilburg Trappers Toekomstteam is de tegenstander voor het team van UNIS Flyers, face-off: 20.00 uur. Zondag mag UNIS Flyers 4,5 uur in de bus voor een uitwedstrijd tegen het Duitse team Neuwied voor de Inter Region Cup. Puckdrop is zondag om 19.00 uur.

Hoofdcoach Mike Nason is tevreden over de prestaties van zijn ploeg tot dusver in deze competitie. UNIS Flyers is nog steeds ongeslagen. Volgens Nason ligt de kracht van zijn ploeg in het collectief. ,,We zijn een team,” zegt Nason. ,,We spelen goed samen en we hebben structuur in onze ploeg. Dat is heel belangrijk. Daarnaast vind ik dat onze werkethiek heel goed is. De jongens geven niet zomaar op als het even niet loopt. Plus ik vind dat ze plezier met elkaar hebben. Dat laatste kun je niet coachen,” lacht Nason.

Zaterdagavond in Thialf kruist UNIS Flyers de degens met Tilburg Trappers Toekomstteam. ,,Op papier zijn we natuurlijk beter,” weet Nason. ,,De motivatie moet goed zijn, we moeten de wedstrijd goed spelen. Het is belangrijk dat het ook een leuke wedstrijd voor de jongens wordt. Daar zullen we met z’n allen voor gaan werken.” De wedstrijd van zondag tegen Neuwied wordt lastig, verwacht Nason. ,,Neuwied won dit seizoen al van Liège (6-3) en Nijmegen (5-2). Het schijnt dat ze offensief erg goed zijn. Ze zijn één van de betere teams in hun competitie.”

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl.

Agenda wedstrijdavond
- 18.30 uur - Kassa's geopend
- 20.00 uur - Aanvang wedstrijd

De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze.

De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken.

Entree tarieven
- Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 5,00 p.p. - Familiebundel = 2 volwassen en 2 kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 27,50 en online € 25,00 - Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 5,00 en online € 5,00
- Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50