HEERENVEEN - Sportstad Heerenveen organiseert op maandagochtend 20 maart en vrijdagochtend 24 maart een kennismakingsuurtje voor 55+'ers. Zij kunnen tijdens deze ochtenden gratis en vrijblijvend het sportaanbod van Sportstad ontdekken. 'Het is hét moment om nieuwe mensen te ontmoeten en te ervaren hoe leuk bewegen kan zijn. Ook 55+'ers die nooit eerder hebben gesport zijn van harte welkom. Juist op wat latere leeftijd is het ontzettend belangrijk om te bewegen. Sporten helpt om zo lang mogelijk fit en vitaal te blijven', vertelt Lowise Hazenberg, coördinator vitaliteit van Sportstad Heerenveen.

Op maandagochtend 20 maart bestaat het kennismakingsuurtje uit een les Meer Bewegen voor Ouderen in het zwembad of een combinatieles Spinning en Circuit in de fitness. Op vrijdagochtend 24 maart kunnen deelnemers kiezen uit een les AquaVitaal in het zwembad of een combinatieles Spinning en Circuit in de fitness. Alle workshops zijn laagdrempelig en voor ieder niveau. De instructeurs van Sportstad Heerenveen zijn gewend om ouderen te begeleiden en rekening te houden met eventuele fysieke beperkingen.

Het programma start op beide ochtenden om 8.30 uur met een kop koffie of thee in het Sportstad Café. Algemeen directeur Rinse Bleeker heet de deelnemers daar van harte welkom en geeft een korte introductie in het sportaanbod van Sportstad Heerenveen. Om 9.00 uur start het kennismakingsuurtje met de workshop zwemmen of fitness.

Aanmelden voor deze activiteit kan via www.sportstad.nl , telefonisch via 0513 614 800 of bij de receptie van Sportstad Heerenveen.