HEERENVEEN - Evenementen zijn belangrijk voor de positionering en profilering van de regio Heerenveen. Daarom wil Heerenveen ’n Gouden Plak, samen met de gemeente Heerenveen, organistoren inspireren en handvatten geven om tot een nog mooiere evenementenkalender te komen én de aantrekkelijkheid van de regio verder te vergroten.

Daarom organiseert Regio Heerenveen ’n Gouden Plak maandagavond 24 februari een gratis toegankelijke Event Academy. Door middel van verschillende workshops worden evenementorganisatoren geïnformeerd en geïnspireerd op het gebied van organiseren en promoten van evenementen. Aan het eind van de avond wordt een handboek uitgereikt aan alle aanwezige organisaties. Dit handboek bevat veel praktische tips en handvatten voor evenementen. De avond wordt afgesloten af met een informele borrel, waarbij handige contacten met collegaevenementorganisaties kunnen worden gelegd.

Aanmelden kan tot 17 februari via https://www.ngoudenplak.nl/nieuws/meld-je-gratis-aan-voor-deevent-academy/.

Datum: maandag 24 februari 2020
Tijdstip: 19:30 - 22:00
Locatie: Thialf
Workshops: ‘jouw evenement ‘on brand’, ‘marketing & pr’, ‘draaiboek & vergunningen’ en ‘duurzaamheid’
Entree: gratis
Aanmelden voor 17 februari: https://www.ngoudenplak.nl/nieuws/meld-je-gratis-aan-voor-deevent-academy/

Duurzaamheid
Door OMRIN: Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. OMRIN is een ondernemer in de regio die voorop loopt op dit thema. Als partner van bijvoorbeeld LF2018, de Tall Ship Races en het Oranjewoud Festival helpt OMRIN evenementen te verduurzamen. Maar hoe doe je dit?

Draaiboek & vergunningen
Door Gemeente Heerenveen: Om een evenement te mogen organiseren, is een vergunning nodig. Eén van de eisen daarbij is een draaiboek. Maar hoe ziet een goed draaiboek eruit? En waarom is een draaiboek eigenlijk nodig?

Marketing & PR

Door Regio Heerenveen ’n Gouden Plak: Hoe bereik je zoveel mogelijk mensen? Welke middelen kan je allemaal inzetten? Hoe ga je om met sociale media? En wat kan regio Heerenveen ’n Gouden Plak hierbij voor je doen?

Jouw evenement ‘on brand’
Door Regio Heerenveen ’n Gouden Plak: Regio Heerenveen ’n Gouden Plak heeft belang bij evenementen die aansluiten bij het profiel van de regio. Is jouw evenement ‘on brand’? Een ‘on brand’ evenement kan vanuit ’n Gouden Plak op nóg meer marketing en ondersteuning rekenen.