HEERENVEEN - Op 29 juni 2024 vindt het jaarlijkse top jeugdvoetbaltoernooi, de Huys Talent Cup, plaats op het sportveld van De Schutlanden in Hoogeveen. Dit toernooi, dat sinds 2018 wordt georganiseerd door De Weide, geniet bekendheid vanwege het sterke deelnemersveld voor U11 en U12 selectieteams.

Dit jaar belooft het toernooi extra speciaal te worden met de deelname van teams uit maar liefst 10 verschillende provincies van Nederland. Onder de deelnemers bevinden zich enkele van de beste teams uit diverse hoofdklassen.

Naast VV Heerenveen zullen ook gerenommeerde clubs als FC Emmen en FC Groningen hun opwachting maken om te strijden om de felbegeerde titel. VV Heerenveen zal vertegenwoordigd worden door hun getalenteerde U11 en U12 lichtingen. Jeroen Velema, de organisator van het toernooi, benadrukt het belang van dit evenement: "Het is een fantastische kans voor jonge spelers om zich te meten met andere topteams."

De Huys Talent Cup groeit elk jaar in populariteit onder jonge voetballers en biedt niet alleen de mogelijkheid om de titel van "Winnaar Huys Talent Cup 2024" te veroveren, maar ook individuele prijzen voor de beste speler en keeper van het toernooi.

Het belooft een geweldige dag te worden en wij nodigen u van harte uit om samen met ons te genieten van de wedstrijden.