HEERENVEEN - Vrijdagavond staat er wederom een topwedstrijd op het programma voor UNIS Flyers. Microz Eaters Limburg komt op bezoek (face-off 20.30 uur). Zaterdagavond reist UNIS Flyers naar Zoetermeer, voor een ontmoeting met Panters. Het belooft dus weer een fantastisch ijshockey-weekend te worden!


In de bekercompetitie speelde UNIS Flyers al twee keer tegen Microz Eaters Limburg. In Thialf werd 5-2 gewonnen en in Geleen won het team van hoofdcoach Mike Nason met 2-3. Nason verwacht wederom een gelijkopgaande strijd. ,,Geleen heeft de laatste twee wedstrijden gewonnen. Zij zitten in een positieve flow. Het zal een lastige wedstrijden worden, maar ook een heel belangrijke. Geleen is een kanshebber voor het kampioenschap. Ze zijn tevens onze tegenstander in de halve finales van de beker, dus het is belangrijk om direct een statement tegen ze te maken. We moeten zorgen dat we ze geen vertrouwen geven om eventueel een resultaat in Thialf te behalen," zegt Nason strijdvaardig.

De coach is tevens erg te spreken over het publiek wat telkens in grote getale naar Thialf komt om UNIS Flyers aan te moedigen. ,,De supporters geven ons energie. Die voel je als speler maar ook als coach. Op belangrijke of moeilijke momenten helpen ze ons om net dat stukje extra energie aan te spreken. Mensen die niet op het ijs staan kunnen dat misschien moeilijk voorstellen, maar het helpt echt. De drums, de aanmoedigingen: het zorgt voor extra energie," is Nason vol lof.

Tickets zijn online met korting verkrijgbaar via www.unisflyers.nl

Agenda wedstrijdavond
- 18.30 uur - Kassa's geopend
- 20.30 uur - Aanvang wedstrijd

De wedstrijd heeft 3 perioden van 20 minuten met tussendoor 15 minuten pauze.

De ijshockeyhal is via de centrale entreehal van Thialf te bereiken

Entree tarieven
- Scholieren en studenten kunnen op vertoon van hun school/studentenpas (MBO, HBO en Universitair onderwijs)aan de kassa entreekaarten kopen voor € 5,00 p.p.
- Familiebundel = 2 volwassen en 2 kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 27,50 en online € 25,00
- Kinderen t/m 17 jaar: aan de kassa € 5,00 en online € 5,00
- Volwassenen: aan de kassa € 12,50 en online € 11,50