HEERENVEEN- Heb jij altijd al je zwemvaardigheden willen verbeteren of heb jij je voorgenomen om dit voorjaar mee te doen aan een triatlonwedstrijd en wil jij daarvoor je borstcrawl-skills verbeteren? Dan is de borstcrawl cursus die wij aanbieden iets voor jou. De cursus wordt afgestemd op jouw leerdoelen en samen gaan wij ervoor zorgen dat jij die zo goed mogelijk gaat behalen.

In het zwembad van Sportstad Heerenveen zijn de cursussen op dinsdag –en woensdagavond en deze worden gegeven door Nicolette Griffioen, een trainer met een schat aan ervaring. Zij heeft sinds 2012 zeker haar sporen verdiend in de zwemwereld op diverse nationale kampioenschappen maar ook in het begeleiden van triatleten heeft zij veel ervaring.

Voor Heerenveen en omstreken starten de cursussen vanaf 8 februari aanstaande en wij hebben nog plaats voor cursisten. Naast Heerenveen zijn er door heel Friesland uiteraard nog meer locaties waar onze borstcrawlcursussen worden gegeven. Ben je nieuwsgierig geworden naar een locatie in jouw buurt, kijk dan op onze website: www.mijnzwemcoach.nl en geef je op.