HEERENVEEN - Woensdag 5 april komt wethouder Sybrig Sytsma in het Senior Café in Bibliotheek Heerenveen. Ze gaat hier de aanwezigen meenemen in onder andere de plannen rondom de inrichting van het centrum van Heerenveen.

Sybrig Sijtsma is wethouder voor de PvdA sinds juli 2022 en heeft o.a. centrumontwikkeling in haar portefeuille. Onderdeel van de plannen voor het oostelijk deel van het centrum is de bouw van een 68 meter hoge woontoren met 92 appartementen. Daarnaast komt er een parkeergarage op het Kuperusplein met twee lagen. Behalve extra parkeerplaatsen komt er ook ruimte voor meer groen. Sybrig Sytsma: “Meer groen is een grote wens vanuit de inwoners van Heerenveen”. Albert Heijn verhuist ook naar dit gebied. Deze en ander plannen zal de wethouder nader toelichten. De bezoekers krijgen de gelegenheid vragen te stellen.

Seniorcafé
Eens per maand is er een spreker te gast in het Senior Café die een lezing of workshop geeft. Geïnteresseerden kunnen zich vooraf aanmelden, maar vrije inloop is ook mogelijk. Toegangsprijs is één euro, inclusief koffie of thee. Alle 55-plussers zijn van harte welkom. De ochtend start om 10.15u.

Meer informatie: Kijk op de website van de Bibliotheek (www.bmf.nl) Aanmelden kan via: https://bmf.op-shop.nl/1504/senior-cafe-themaochtend/05-04-2023