HEERENVEEN - Bij Sportstad Heerenveen is in de meivakantie genoeg te beleven. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd, van het discozwemmen en vrijzwemmen met de stormbaan in het wedstrijdbad tot een turn- en freerunclinic en zeemeerminzwemmen. Een overzicht van de activiteiten.


Discozwemmen met stormbaan
De meivakantie wordt voor alle jeugd t/m veertien jaar met een zwemdiploma feestelijk ingeluid met het discozwemmen op 28 april van 19.00 tot 21.00 uur. Dit keer is het een speciale editie, want ook de stormbaan ligt dan in het wedstrijdbad. Kortom: een spetterend feest met dubbel veel plezier! Tickets voor het discozwemmen zijn € 5,- p.p.

Vrijzwemmen met stormbaan
Ook het vrijzwemmen is deze vakantie extra leuk. Op 28 april en van 1 t/m 5 mei ligt 's middags tussen 14.00 en 18.00 uur de stormbaan in het wedstrijdbad. Dit is zwemmen, klimmen en klauteren en een belevenis voor jong en oud. Voor iedereen tot 18 jaar is het vrijzwemmen € 4,25 p.p. Volwassenen betalen € 5,20 p.p.

Turn- en freerunclinic
Op woensdag 3 mei wordt in het Epke Zonderland Turncentrum in Sportstad Heerenveen een turn- en freerunclinic gegeven. Kinderen kunnen kennismaken met de turn- en freerunsport en hun skills verbeteren. Deze clinic is voor alle jeugd van 6 t/m 14 jaar. Tickets voor deze clinic zijn € 5,- p.p.

Zeemeerminzwemmen
Ervaar hoe het is om een echte zeemeermin/-man te zijn! Op maandag 1 mei en woensdag 3 mei van 8.30 tot 10.00 uur is de eerstvolgende lessenreeks van het zeemeerminzwemmen. Na de lessen ontvang je een officieel zeemeerminnen/-mannen diploma. Om mee te kunnen doen aan deze lessen, moet je minimaal in bezit zijn van zwemdiploma B. De lessenreeks kost € 73,25. Inschrijven voor het zeemeerminzwemmen kan via reserveren@sportstad.nl of bij de receptie in Sportstad Heerenveen.

De tickets voor het discozwemmen, vrijzwemmen en de turn- en freerunclinic zijn verkrijgbaar in de webshop van Sportstad Heerenveen via webshop.sportstad.nl of bij de receptie in Sportstad Heerenveen.