HEERENVEEN - Bigband Heerenveen, Dance Centre Faya, het Flowerpowerkoor, de Fedde S bigband van OSG Sevenwolden, het All Stars theater van Catrien van der Molen, zanggroep Vocalliezz en leerlingen van het Bornego College staan zondagavond 14 april om 20:00 uur samen op het podium van het Posthuis Theater in Heerenveen, in het theaterconcert ‘TEGEARRE’, een ‘magisch met elkaar'-evenement met muziek, dans en theater. “Er doen bijna tweehonderd amateurs uit de regio Heerenveen mee aan dit multidisciplinaire theaterconcert”, aldus projectleider Jelle Roeper uit Joure, “en dat is echt veel en best bijzonder.

Op het programma staan de nummers Also sprach Zarathustra, Think, Hey Mambo, So Happy Together, New York, Respect, ‘Stayin’ alive, Aquarius, Can’t stop the feeling, en Bohemian Rhapsody. De toegangsprijs voor deze vijf kwartier durende mienskips-voorstelling is betaalbaar: tien euro voor volwassenen en vijf euro voor kinderen.

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling zijn hier te reserveren of tijdens de kassa uren van het Posthuis Theater - via telefoonnummer (0513) 619 494.

We zien u graag op zondag 14 april!

POSTHUIS THEATER HEERENVEEN

Daar ga je uit en ben je thuis!