HEERENVEEN – Waar komt er allemaal kijken bij het verduurzamen van een woning? Huiseigenaar Siebe uit Heerenveen heeft daar ervaring mee en deelt graag zijn tips met anderen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 10 maart om 14:00 uur bij Siebe voor een thematour. Aanmelden kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.

Tijdens een thematour geven huiseigenaren een rondleiding door hun woning en vertellen zij meer over een duurzaam thema, bijvoorbeeld over aardgasvrij wonen of de warmtepomp. Zo krijgen bezoekers de kans om duurzame maatregelen in de praktijk te zien en al hun vragen te stellen aan de bewoners. De thematour van huiseigenaar Siebe gaat over ‘Aardgasvrij zonder warmtepomp’.

Aanmelden voor thematour
Inschrijven voor deze of andere thematours kan via: www.duurzamehuizenroute.nl/thematours. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Over de Nationale Duurzame Huizen Route
De Nationale Duurzame Huizen Route wordt ondersteund door het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, 133 gemeenten en provincies.