HEERENVEEN - Wist u wel dat er een heuse matrassenfabriek in Heerenveen is? Matras Factory maakt al meer dan 30 jaar matrassen. Omdat het bedrijf zelf de matrassen fabriceert kunnen ze iedere gewenste afmeting en vorm maken. Het bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige matrassen en stelt het persoonlijk adviseren van de klant centraal. Matras Factory is een nuchter en eerlijk bedrijf; geen verkooppraatjes en gekke kortingsacties maar betrouwbaar advies.


Showroom en fabriek in Heerenveen

De fabriek van Matras Factory is gevestigd naast de showroom in Heerenveen. Hier worden onder andere koudschuim matrassen, pocketvering matrassen en Talalay® latex matrassen op ambachtelijke wijze geproduceerd. De matrassen worden gemaakt met Nederlands en Belgisch gecertificeerde grondstoffen.

Bij de schuimmatrassen komen de kernen binnen als schuimblokken. De slaapexperts van de fabriek maken hier met zorg en aandacht matrassen van. Eerst wordt uit een schuimblok op vakkundige wijze de kern van het matras gesneden. Dit gebeurt bij de snijtafel. Hierna worden de onderdelen van het matras opgebouwd bij de lijmtafel. Als de kern van het matras is samengevoegd wordt er op maat een matrashoes gemaakt. De matrashoes wordt gemaakt in het atelier. Hierna wordt de hoes om de kern geplaatst en is het matras klaar. Ten slotte wordt het matras ingepakt en klaargemaakt voor transport.

Veel verkochte matrassen
Bij Matras Factory zijn het Pantera® koudschuim matras en het Talalay® latex matras zeer geliefd onder de klaten. Dat deze matrassen zo populair zijn is zeker terecht. Het Pantera® koudschuim matras beschikt over geweldige klimaateigenschappen en biedt een heerlijk slaapcomfort. Het matras geeft goede ondersteuning en vormt zich naar de contouren van uw lichaam.

Daarnaast heeft het kwalitatief hoogwaardige matras een mooie prijs. Het Talalay® latex matras is een matras met vele voordelen. Het matras is heerlijk zacht en soepel. Ook voelt het Talalay® latex matras koel aan in de zomer en warm in de winter. Dit is te danken aan de open celstructuur van het materiaal. Het matras is duurzaam en vormt zich naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor zakt u heerlijk weg in het Talalay® latex matras.

Nieuwe collectie 100% natuurlijke matrassen
Iets nieuws dat Matras Factory aanbiedt zijn de 100% natuurlijke matrassen. Ook deze matrassen worden gemaakt in de fabriek in Heerenveen. Dit matras is het neusje van de zalm te noemen. Het geeft geweldige ondersteuning, beschikt over uitstekende klimaateigenschappen en is enorm duurzaam. Voor mensen die op zoek zijn naar een verantwoord en duurzaam matras is een 100% natuurlijk matras uiterst geschikt.

Zowel online als in de showroom ligt bij Matras Factory de nadruk op advies en niet op verkoop. Matras Factory helpt de klanten graag bij het vinden van een matras waar zij lekker op slapen.

In de showroom bent u verzekerd van professioneel, persoonlijk en betrouwbaar advies. Het bedrijf handelt eerlijk en transparant. Zo krijgt u bij Matras Factory Matras vanaf het begin een eerlijke prijsstructuur. Het bedrijf doet niet aan absurd hoge kortingen om klanten te lokken. De standaard prijs is bij Matras Factory namelijk al scherp.

Proefliggen
Bent u op zoek naar een nieuw matras? Dan kunt u bij Matras Factory in Heerenveen gerust langskomen. In de showroom krijgt u persoonlijk, eerlijk en professioneel advies. Ook kunt u op alle matrassen proefliggen.

Zo leest u niet alleen hoe lekker iets ligt, maar ervaart u het ook zelf. En bent u op zoek naar een matras met een afwijkende maat of vorm? Dan kunt u ook bij Matras Factory terecht: In de matrassenfabriek worden ook bootmatrassen, wiegmatrasjes, loungekussens, caravanmatrassen en kindermatrassen op maat gemaakt. Bij Matras Factory slaagt u altijd