HEERENVEEN - Museum Belvédère bestaat vijftien jaar! In die periode heeft het museum een vaste positie verworven in het culturele landschap en is het een levendige ontmoetingsplek voor liefhebbers van kunst, cultuur, natuur en architectuur. De imposante collectie wordt momenteel gevierd in de expositie ‘Van Thom tot nu’, die een beeld geeft van 15 jaar verzamelen. In de beide museumvleugels is tot en met 15 december een ruime keuze uit de vaste collectie te zien.


Directeur-conservator Han Steenbruggen van Museum Belvédère zal tijdens een informatieve lezing vertellen over de bijzondere geschiedenis van dit particuliere museum. Ook zal hij de collectie toelichten en enkele topstukken highlighten. Na afloop is er de mogelijkheid om het museum te bezoeken en om vragen te stellen.

Datum: donderdag 28 november 2019

Tijd: 19.00 uur inloop, lezing 19.30 – 20.30 uur

Toegangsprijs: € 27,50

Vrienden van het museum: € 13,50

Museumkaarthouders: € 16,-

Incl. koffie/thee bij inloop en hapje en drankje na afloop. Betalen aan de kassa op de avond zelf. Aanmelden wordt aangeraden! Graag opgeven bij Museum Belvédère, 0513-644999 of via de mail naar info@museumbelvedere.nl o.v.v. naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer. Vol is vol.