HEERENVEEN - Vrijdag 13 januari vond voor de derde keer de Event Academy, georganiseerd door Regio Heerenveen 'n Gouden Plak en de gemeente Heerenveen, plaats in het Abe Lenstra stadion. Tijdens de Event Academy, voor alle evenementenorganisaties in regio Heerenveen, werden bezoekers voorzien van inspiratie en nuttige informatie over het organiseren van evenementen en konden zij in gesprek gaan over de uitdagingen die organisaties hebben.


Gedurende de Event Academy werden eventorganisatoren voorzien van inspiratie en nuttige informatie door sprekers als Frans Frans Verouden van Green Leisure Company over duurzaamheid en circulariteit binnen je evenement, Marcel van de Goor van Team TOC over impact maken met je evenement en Pieter Balstra van de UNIS Flyers over de marketing en promotie van je evenement. Ook was er de mogelijkheid om eventuele vragen rondom vergunningverlening te bespreken met medewerkers van team Bijzondere Wetten van gemeente Heerenveen.

Na een roerige coronaperiode hopen Regio Heerenveen 'n Gouden Plak en gemeente Heerenveen dat 2023 weer een jaar gaat worden met veel mooie evenementen. Gemeente Heerenveen heeft eind 2022 evenementorganisatoren opgeroepen om hun evenement voor 2023 alvast officieel aan te melden via de gemeentelijke evenementenkalender. Deze evenementenkalender is tijdens de Event Academy gelanceerd. Kijk voor alle evenementen in de regio Heerenveen op https://www.ngoudenplak.nl/agenda/.