HEERENVEEN - Paaszondag 17 april wordt een gedenkwaardige dag. Niet alleen omdat het dan Pasen is, maar vooral omdat in CLC Heerenveen voor het eerst mensen gedoopt gaan worden. Dat gebeurt buiten, tijdens de zondagdienst. De dopelingen gaan dan in een eeuwenoude traditie kopje onder, om weer herboren boven te komen. Na afloop van de samenkomst is er een afsluitende bijeenkomst. Zowel tijdens als na de dienst is iedereen welkom.

CLC Heerenveen

In de zomer van 2021 vestigde City Life Church zich in Heerenveen. Een evangelische kerk met inmiddels 11 vestigingen door heel Nederland en 3 in België. Men begon aanvankelijk als popup: een tijdelijke locatie om gelovigen in de regio te kunnen bereiken. Inmiddels is de vanuit Leeuwarden geleide Heerenveense popup een startup geworden. Daarmee drukt de kerk uit dat zij zich definitief heeft gevestigd in Heerenveen.

De bijeenkomsten vinden iedere zondag plaats van 10.00 tot 11.15 uur in het bowlingcentrum aan de Heremaweg 20B achter Thialf. Wie meer informatie wil over CLC Heerenveen, kan een e-mail sturen naar heerenveen@clcleeuwarden.nl of de kerk volgen via Facebook en Instagram (@clcheerenveen).