HEERENVEEN - “Wij hebben bewust gekozen voor deze locatie.” vertelt locatiemanager Aukje Ressing van Het Greidenhuis. “Dit is een actieve omgeving met alle voorzieningen dichtbij en midden in een gezellige buurt.

Wij streven ernaar om de bewoners van Het Greidenhuis zo veel mogelijk deel uit te laten maken van de wijk. Hier kan dat perfect!”

Bewoners zijn verzekerd van 24-uurs gespecialiseerde zorg en beschikken over een eigen studio die met eigen meubels kan worden ingericht.

Dat Het Greidenhuis van Dagelijks Leven geen standaard woonzorglocatie is, blijkt wel uit de motivatie die Aukje geeft om hier te werken:
“Ik ben enorm trots dat ik locatiemanager mag zijn van Het Greidenhuis. Wat ik mooi vind aan de visie van Dagelijks Leven is dat we uitgaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het welzijn van onze bewoners staat voorop.

Zo werken we met professionele activiteitenbegeleiders die zorgen voor een zinvolle dagbesteding en worden de maaltijden iedere dag vers bereid door onze eigen kok. Bewoners die dat leuk vinden mogen bijvoorbeeld meehelpen met koken, gewoon als thuis.”

Meer informatie over wonen in Het Greidenhuis? Mail naar a.ressing@dagelijks-leven.nl of bel 06 - 82 70 79 68.