HEERENVEEN - Na intensief overleg is vanochtend besloten om het Beroepenfeest van Zuid Friesland On Stage morgen NIET door te laten gaan, maar te verplaatsen, zo meldt de organisatie in onderstaand bericht.


Het RIVM geeft nog geen negatief advies voor het organiseren van evenementen afgegeven, maar we merken een toenemende onrust rondom de ontwikkeling van het Corona virus in onze regio onder bijvoorbeeld de beroepsbeoefenaren en willen daarin onze eigen verantwoordelijkheid nemen. We hebben ook al meerdere afmeldingen ontvangen, waardoor het idee van On Stage om leerlingen zich breed te kunnen laten oriënteren op beroepen en bedrijven, steeds meer onder druk komt te staan. Daarnaast worden er rondom de locatie van het Abe Lenstra Stadion ook extra maatregelen genomen in het kader van het Corona virus.

De nieuwe datum voor de 4e editie van het Beroepenfeest is op donderdag 28 mei en de Doe Dag op dinsdag 9 juni. We hopen dat iedereen dan aanwezig wil zijn, zodat we er dan toch nog een mooi feest van kunnen maken en samen alle 2e jaars Vmbo leerlingen in de regio toch de kans geven om met het lokale bedrijfsleven in contact te komen! We vragen dan ook aan iedereen om op deze mail te reageren en daarin aan te geven of je op de nieuwe data aanwezig bent.

We hopen op jullie begrip voor dit besluit en zien jullie graag op 28 mei (en 9 juni)!