HEERENVEEN - Beleef de Museumnacht van Heerenveen. Op 30 september wordt van 20.30 tot 01.00 uur de Heerenveense School omgetoverd tot een bruisende festival locatie, met een wervelend programma met optredens, muziek, artiesten en activiteiten. Geniet van de muziek van PYN en AEMS of laat je inspireren door spoken word artiest Mees van Rijswijk. Dans door het museum met de silent disco, maak te gekke foto’s in de crazy photobooth, neem een duik in de ballenbak of kom tot rust tijdens een yoga-workshop. Kaarten kosten € 10,00 en geven onbeperkt toegang tot alle optredens en activiteiten.

Een greep uit het programma


De Museumnacht is zoveel meer dan een museumbezoek tijdens de avonduren! Geniet van de aanstekelijke pop-elektronica van PYN, de popmuziek van singer-songwriter AEMS of laat je inspireren door spoken word artiest Mees van Rijswijk en de Floëzie van Arnold Palil. Dans door de museumzalen met de silent disco met de beste hits van toen en nu. Doe mee met opzwepende Zumba-workshops of kom juist tot rust met een yoga-balance workshop in de tentoonstelling Nevels.

De Museumnacht FRL is er ook voor mensen die niet of nooit in een museum komen of een beetje onzeker zijn over museumbezoek. Met de speciale ‘kunst-kijk-partybrillen’ kan iedereen naar kunst kijken. Voel je weer even kind in de grote led-ballenbak, leg de meest legendarische momenten vast in de photobooth en ga zelf creatief aan de slag in de tekenzaal. De Museumnacht in de Heerenveense School is een samenwerking tussen Museum Heerenveen, Afslag BLV en Sportcity Heerenveen en onderdeel van Museumnacht FRL.

De Museumnacht vindt plaats op zaterdagavond 30 september van 20.30 - 01.00 uur in de Heerenveense School. Meer informatie over het programma, de artiesten en tijden en tickets zijn te vinden op de website www.museumheerenveen.frl en sociale media van het museum.