HEERENVEEN - ABD Autoschade heeft per 10 mei A.A.S Autoschade de Jong in Heerenveen overgenomen. De naam van Autoschade De Jong blijft bestaan, de medewerkers blijven werkzaam aan de Leeuwarderstraatweg in Heerenveen en de vestiging blijft lid van de schadeketen A.A.S. Schadeherstel. Voor ABD betekent dit een mooie uitbreiding om zo de toenemende vraag naar universeel merkherstel te kunnen waarborgen.

Het universele Friese schadebedrijf werkt direct samen met alle verzekeringsmaatschappijen. Zowel Autoschade de Jong als ABD Autoschade repareren alle merken auto’s met gegarandeerde herstelkwaliteit én behoud van fabrieksgaranties. Voor Klaas van Kalsbeek, vorige eigenaar van A.A.S. Autoschade de Jong, is verkoop van zijn 2de vestiging in Heerenveen een hele bewuste keuze.

Hij wil zich meer focussen op zijn andere vestiging A.A.S.Autoschade van Kalsbeek in Sneek. A.A.S Autoschade de Jong blijft gevestigd aan de Leeuwarderstraatweg 151 in Heerenveen. ABD Autoschade is onderdeel van ABD wat onder andere de merken Renault, Nissan en Dacia vertegenwoordigd.