HEERENVEEN - Vanaf 7 april kunnen inwoners van de gemeente Heerenveen een enquête invullen over het verduurzamen van hun woning. De enquête is onderdeel van de campagne Heerenveen wordt aardgasvrij. Deze campagne is gericht op inwoners en ondernemers in de gemeente.

In enquête kunnen inwoners kwijt wat zij al doen, of gaan doen op het gebied van het verduurzamen van hun woning. Daarnaast hoort de gemeente graag waar inwoners hulp bij kunnen gebruiken. De enquête staat open voor inwoners met een koopwoning, maar ook voor inwoners met een huurwoning. Met de antwoorden kan de gemeente de dienstverlening en communicatie over het onderwerp aardgasvrij zoveel mogelijk aanpassen op de wensen van inwoners en bedrijven.

De enquête is te vinden op de social media van gemeente Heerenveen, in de Heerenveense Courant van 8 april en via de website www.eenvooreengroener.nl/aardgasvrij


Eén voor één groener
Heerenveen wordt aardgasvrij; jouw inbreng hoort daarbij is onderdeel van de één voor één groener-campagne. Dit is een initiatief van de gemeente Heerenveen. Om duurzaam te worden, hebben we iedereen nodig. Ook jou! We dagen je uit om mee te doen. Om er ook één te worden. Want als we er allemaal één worden, als we allemaal iets kleins doen, ontstaat iets groots. En komen we dichter bij ons doel: een groener Heerenveen. Stap voor stap. Eén voor één.