HEERENVEEN - De Hartenwacht Tour komt op maandag 29 april langs in Bibliotheek Heerenveen. Met voordracht, zang en gitaar verzorgt de jonge dichter Vincent Corjanus een bijzondere avond waarin de liefde centraal staat.

Vincent Corjanus (1995) draait al meer dan zeven jaar mee met zijn gevoelige liedjes en gedichten. Hij schreef vijf dichtbundels en bracht vorig jaar de cd Laten we het thuis noemen uit. In april 2019 verschijnt zijn zesde dichtbundel Hartenwacht. De gelijknamige tour - de Hartenwacht Tour - gaat die maand van start in Leeuwarden. Het wordt een reis door het hart en het hoofd om telkens weer een nieuwe balans te vinden. Voor het nieuwe programma schreef de zanger talloze nieuwe liedjes, zoals: De zon en de maan, De grote verdwijntruc en Blij dat ik erbij was. Het zijn liedjes die ontroeren en beklijven. Daarnaast doet Corjanus ook een greep uit oud werk.

Website van Vincent Corjanus
Lees ook: Vincent Corjanus brengt zesde dichtbundel Hartenwacht uit

Aanmelden
De avond start om 20.00 uur en zal rond 21.30 uur afgelopen zijn. De toegangsprijs bedraagt €3,50 voor leden van de bibliotheek en €5,- voor niet-leden. Dit is inclusief koffie of thee. Aanmelden kan in de bibliotheek of via de knop hieronder.

Koop hier uw Kaartje