HEERENVEEN - In de woonwijk Skoatterwâld, aan de oostzijde van Heerenveen, zijn 20 nieuwe kavels beschikbaar. De kavels liggen ten zuiden van een slingerende waterverbinding tussen de Stadhouderlaan en Regentesselaan. Wonen dichtbij museum Belvedére en de bossen van Oranjewoud? Een gebied dat qua uitstraling aansluit op de populaire en inmiddels gerealiseerde 1e fase van Skoatterwâld met de lange lommerrijke lanen. In beide straten zijn nu 10 kavels beschikbaar.

De oppervlakte van de kavels varieert van ca. 540 tot 730 m2. De kavelprijs is vanaf € 245,- per m2 inclusief 21% BTW. Lees op de website https://www.heerenveen.nl/20kavelsskoatterwald meer over de kavels, de procedure, de prijzen en bekijk de kaart.

Procedure

De toewijzing van de kavels gaat door middel van inschrijving (zie inschrijvingsreglement op de website). Mochten er meerdere gegadigden voor dezelfde kavel zijn dan organiseren wij een loting voor alle kavels met alle ingeschreven kandidaten. Vanwege de Corona beperkingen wordt dit een digitale verloting. Degenen die zich inschrijven voor een kavel, middels het inschrijfformulier, worden hier nader over geïnformeerd.