HEERENVEEN - Gemeente Heerenveen biedt alle peuters van 2 en 3 jaar een cadeautje aan. In de tas zit een boekje en ideeën voor activiteiten thuis. Activiteiten die ouders samen met de peuters kunnen doen én goed voor hun ontwikkeling.


Wethouder Jelle Zoetendal heeft vanmiddag een exemplaar uitgereikt aan een peuter in de gemeente. “Fijn om in deze tijd een cadeautje te mogen uitdelen. Voor alle peuters! Dus gaat uw peuter normaal gesproken niet naar een opvang, ga dan even naar de website van de gemeente. Dan komen we ook bij u een cadeautje brengen!”, geeft de wethouder nog duidelijk aan.

Eenmalige editie
Het Nederlands Jeugdinstituut heeft een speciale eenmalige editie ontwikkeld van het Opstapje aanbod voor 2-jarige peuters en het VVE-thuis aanbod voor 3-jarigen.

Alle peuters
Het cadeau is duidelijk bedoeld voor alle 2- en 3-jarigen in de gemeente. Kinderen die naar de peuter- of kinderopvang gaan, krijgen het via deze instelling. Voor de andere peuters kan het eenvoudig via de website van de gemeente aangevraagd worden (Via www.heerenveen.nl/peuterpakket).

De pakketten worden in alle gevallen thuis afgeleverd.