HEERENVEEN - Evenementen zijn belangrijk voor de positionering en profilering van de regio Heerenveen. Daarom wil Heerenveen ’n Gouden Plak, samen met de gemeente Heerenveen, organistoren inspireren en handvatten geven om tot een nog mooiere evenementenkalender te komen én de aantrekkelijkheid van de regio verder te vergroten.


Maandag 18 november organiseren wij in Thialf een bijeenkomst met het thema ‘draaiboek & duurzaamheid’.

Spreker 1: Hendrik Snip, evenementencoördinator van de gemeente Heerenveen.

Om een evenement te mogen organiseren, is een vergunning nodig. Eén van de eisen daarbij is een draaiboek. Maar hoe ziet een goed draaiboek eruit? En waarom is een draaiboek eigenlijk nodig?

Spreker 2: OMRIN.

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. OMRIN is een ondernemer in de regio die voorop loopt op dit thema. Als partner van bijvoorbeeld LF2018, de Tall Ship Races en het Oranjewoud Festival helpt OMRIN evenementen te verduurzamen. Maar hoe doe je dit?

Datum: maandag 18 november 2019
Tijdstip: 19:00 - 22:00
Locatie: Thialf
Thema: Draaiboek & Duurzaamheid
Entree: gratis
Aanmelden: https://forms.gle/4qj54Sip2oxm5bHm7


We dagen de aanwezigen uit te pitchen hoe je als organisatie je evenement kunt verbeteren. Dit kan één of meerdere van onderstaande onderdelen zijn:

  • Evenement meer laten aansluiten bij profiel van de regio & herkenbaarheid
  • Vernieuwing toepassen bij het evenement
  • Plan maken hoe inzicht te verkrijgen in jullie bezoekers óf, wanneer dit er al is, een plan hoe meer bezoekers te bereiken

De beste pitch wint de Gouden Plak Skybox voor de wedstrijd SC Heerenveen – AZ op 25 januari 2020 voor maximaal 13 personen!