Heerenveen– De politie is op zoek naar de overvaller van een tankstation aan het Burgemeester Kuperusplein in Heerenveen. Deze vond dinsdagavond 16 januari rond 20.45 uur plaats.

Een overvaller die per fiets bij het tankstation arriveerde, ging de shop van het tankstation binnen en dwong, door te dreigen met geweld, een medewerkster van het tankstation om het geld uit de kassa aan hem af te geven. Uiteindelijk ging de overvaller er met het geld vandoor. De door de overvaller gebruikte fiets was een damesfiets met een ringslot los aan stuur. De politie is direct een zoekactie gestart. Ook is via burgernet de hulp van het publiek ingeroepen. Door nu beeldmateriaal van de overvaller en zijn fiets te publiceren wil de politie graag in contact komen met mensen die informatie hebben over de overval of overvaller.

Hoe kunt u helpen?

De politie wil graag in contact komen met mensen die dinsdag  16 januari omstreeks 20.45 uur de overvallers bij- of in de omgeving van het tankstation aan het burgemeester Kuperusplein gezien of door Heerenveen hebben zien fietsen.  Mocht u camerabeelden hebben die kunnen helpen in het opsporingsonderzoek, neemt u dan contact met ons op. Hebt u iets bijzonders gezien of gehoord dat van belang kan zijn voor de politie? Schroom dan niet om die informatie door te geven. Dit kan op de volgende manieren:

  • Politie Noord-Nederland via 0900 - 8844

  • Meld Misdaad Anoniem, 0800 - 7000 (anoniem doorgeven informatie)

  • Team Criminele Inlichtingen, 079 - 3458 999 (vertrouwelijk gesprek)